Minőség, megbízhatóság, hatékonyság – a jövő építésében.

MÚLT, HAGYOMÁNY, TRADÍCIÓ

A Szilvási Group cégcsoport több, mint harmincéves múltra, és tapasztalatokra visszatekintő megbízható, családi vállalkozás Mezőkövesden. 1984-ben árufuvarozással indult, majd 1999-ben alapított első társaságunk, a Szilvási Trans Kft. már közúti teherszállítással és nagytömegű gépi földmunkavégzéssel is foglalkozott. Az elmúlt másfél évtizedben cégünk folyamatosan növekedett, bővült gépparkunk és szolgáltatásaink kínálata: a transzportbeton, ill. betonelemek gyártásával, majd ingatlanhasznosítással, vagyonkezeléssel és építőipari tevékenységgel, komplex mérnöki szolgáltatással egy építési beruházás előkészítésétől a lebonyolításig. Tudatosan felépítettet második generációs irányítással az előbbiekben felsorolt tevékenységi körök szerint külön-külön cégekbe, ugyanakkor szoros cégcsoportosulás keretében kerültek szegmentálásra.

SZILVÁSI ÉPÍTŐ Kft. ismertetése

2009. október 15-én megalakult a Szilvási Építő Kft. - immár második generációs irányítással - átvette a cégcsoporton belüli építőipari tevékenységek lebonyolítását. Kezdetben út-, vasút-, közmű-, víz- és mélyépítési szakterületeken működtünk majd magasépítési, szerkezetépítési és környezetrendezési szakágakkal bővült folyamatosan profilunk.

Nem csupán Mezőkövesden, a dél-borsodi régióban, de az egész ország területén végezzük széleskörű építőipari és generálkivitelezői munkáinkat. Indulásunk óta a cég árbevétele és eredménye folyamatosan növekvő tendenciát mutat. Az alapításkori egy telephely száma mára már ötre növekedett. Cégcsoportunk alkalmazotti létszáma aktuálisan meghaladja a több, mint 100 főt. Referenciáink hosszú, színes sora bizonyíték szakmai professzionizmusunkra.

Ami cégünket jellemzi:
• magyar tulajdonú családi vállalkozás
• megbízhatóság, megrendelői szempontok kiemelt szinten történő kezelése
• jól képzett, nagy szakmai tapasztalattal rendelkező humán erőforrás
• nagyszámú, cégcsoporton belüli, saját tulajdonú gépi erőforrás
• magas szintű szolgáltatás, kiváló minőség
• elhívatottak vagyunk az innováció, a fejlődés, a korszerű anyagok alkalmazásában
• korszerű anyagok alkalmazása

Szilvási cégcsoport tulajdonában lévő gépparkkal, szellemi és műszaki háttérrel több jelentős útépítési és egyéb építőipari beruházás - magasépítési, mélyépítési, vízépítési és közműépítési - feladatait végezte el és végzi el ma is országszerte.

Kiemelt stratégiai partnerek, beszállítók meghatározó szerepet játszanak a munkák elvégzésében, velük együtt nagy volumenű beruházások elvégzésére jelentős kapacitással tudunk rendelkezésre állni az ország bármely területén.

Szilvási András

okl. építőmérnök, építőmester
Szilvási Cégcsoport tulajdonosi tagja és ügyvezetője

Szilvási Építő

SZILVÁSI ÉPÍTŐ

Szilvási cégcsoport tulajdonában lévő gépparkkal, szellemi és műszaki háttérrel több jelentős útépítési, magasépítési és egyéb építőipari beruházás feladatait végezte el és végzi el ma is országszerte.

ÉRDEKEL
Szilvási Trans

SZILVÁSI TRANS

Cégcsoport első, 1999-ben megalakult Társasága a Szilvási Trans Kft. Alapítása során felvett alaptevékenységei: közúti teherszállítás, nagytömegű gépi földmunkavégzés, építőanyag – és vasáru kereskedelem, transzportbeton gyártás.

ÉRDEKEL
Szilvási Holding

SZILVÁSI HOLDING

2008-ban alakult meg a Szilvási Holding Vagyonkezelő és Szolgáltató Kft., amely Tulajdonosi határozat értelmében átvette a cégcsoporton belüli ingatlanok és ingóságok tulajdoni jogcímét, ingatlanhasznosítási és vagyonkezelési tevékenységeket.

ÉRDEKEL
Szilvási Mérnökiroda

SZILVÁSI MÉRNÖKIRODA

Szilvási Mérnökiroda megjelenési formája egyéni vállalkozás, melynek jogi és műszaki képviselője ifj. Szilvási András. 2002 óta állandó jelleggel tölt be vezető tisztségeket magyarországi nagyberuházásokon.

ÉRDEKEL