Szilvási Trans kft.

Cégcsoport első ízben, 1999-ben megalakult Társasága a Szilvási Trans Kft.

Alapítást során felvett alaptevékenységei: közúti teherszállítás, nagytömegű gépi földmunkavégzés, építőanyag - és vasáru kereskedelem. Szellemi tőkét a vállalkozás több mint egy évtizedes múltja során szerzett nagyfokú szakmai tapasztalata biztosítja. Ennek köszönhetően a cég(csoport) megalakulástól eltelt időszak alatt jelentős fejlődésen ment keresztül. Árbevétel a megalakulástól folyamatosan növekedett. Nyereség nagy része visszaforgatásra került a vállalkozás továbbfejlesztésére.

Jelentősen bővült gépparkja, ingatlanjai és egyéb vagyoni értékei így jelenleg a cégcsoport rendelkezésre álló technikai- és humán erőforrásokkal képes, mind minőségi, mind mennyiségi tekintetben színvonalasan elvégezni a tevékenységi köréhez tartozó feladatokat.

Folyamatosan kibővült tevékenységi köre és szolgáltatásai: betonelemek gyártása, transzportbeton gyártása és bedolgozása, út- és mélyépítés, út-helyreállítási, javítási munkák, aszfaltozási munkák, térkő és egyéb burkolási munkák, közműépítési munkák, vízépítési munkák, műtárgy- és magasépítés, ingatlanhasznosítás, vagyonkezelés.