Szilvási Mérnökiroda

Bemutatkozás

Szilvási Mérnökiroda egyéni vállalkozás megjelenési formája.

Jogi és műszaki képviselője, ifj. Szilvási András – végzettségemet tekintve okleveles Építőmérnök, valamint Építőmester szakmérnök – magyarországi nagyberuházásokon 2002 óta állandó jelleggel töltök be vezető tisztségeket, emellett regionális, önkormányzati és városüzemeltetési beruházásokban is sokrétű operatív irányítási gyakorlattal rendelkezem.

„Minőség, hatékonyság, gazdaságosság, eredményesség, vállalkozói kedv”

Minden megbízás esetében kiemelt figyelmet szentelek a megrendelt, ill. az elvégzett mérnöki szolgáltatás minőségi, ergonómiai megjelenítésére, magas színvonalúságára. A színvonal záloga a szellemi tőke minősége és az elmúlt években szerzett gyakorlati tapasztalatok, a kihívásoktól vissza nem riadó vállalkozói kedvvel párosulva.

Tapasztalatokkal rendelkezem - a tervezési fázis - pályázatkészítési fázis - kivitelezési gyakorlat – lebonyolítás akár a Támogatást nyújtó szervezet által támogatott beruházásokon- és legvégül a beruházási, üzemeltetési gyakorlat összefüggő rendszerében. Fontos számomra a gazdaságosság, a környezetközpontúság, nemcsak a saját vállalkozás eredményes működtetése szintjén, hanem a tervezett, kivitelezett, műszakilag ellenőrzött létesítmények esetében is.

Tanulmányaim

2003-ban végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Építőmérnöki Karán, mint okleveles Építőmérnök, Közlekedési létesítmények szakirányon. Majd 2006-ban szereztem képesítést az ÉVOSZ és a SZIE-Ybl Miklós Építéstudományi Kar közös képzésén, mint Építőmester szakmérnök.

A Magyar Mérnöki Kamara - melynek tagja vagyok - állásfoglalása értelmében, ezt a kivitelezők számára meghirdetett szakirányú továbbképzést a legmagasabb jogosultságú Felelős Műszaki Vezetői, valamint Építési Műszaki Ellenőri engedéllyel honorálta számos szakterületen.